Avajaistarjoukset

Avajaisviikon tarjouksena huippulaadukas Viledan lattianpesusetti hintaan 29,00€/setti!

50cm leveä Teräväkuivain JA 100-180cm Säätövarsi edulliseen settihintaan vain 31.5.2022 asti.

Viledan Teräväkuivain on laadukas ja monikäyttöinen siivouksen peruspilari. Sillä kuivaat ja pyyhit kätevästi kaikenlaiset lattiapinnat, kuivain soveltuu erityisesti epätasaisille pinnoille ja kovapintaisille lattioille. Toimii sellaisenaan kuivaimena, tai siihen on helppo kiinnittää liina tai kuivainmoppi.

Vileda Swep säätövarsi on valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista ja sen portaaton säätö mahdollistaa ergonomisen työskentelyn monissa eri siivouskohteissa. Varsi sopii yhteen useiden Viledan levykehysten kanssa. Varren luistamaton tarttumapinta antaa tukevan otteen varresta vähäisellä puristusvoimalla.

https://rskauppa.fi/tuote/avajaistarjous-vileda-teravakuivainsaatovarsi-100-180cm/

Lisäksi avajaistarjouksena RS-Clean Rasvanpoisto 5L kannu tarjoushintaan 15,00€!

Emäksinen RS-Clean Rasvanpoistoaine soveltuu rasvan ja pinttyneen lian poistoon elintarvike- ja ravintola- sekä korjaamoympäristöissä. Liuottaa ja poistaa tehokkaasti grillien, suodattimien, seinä- ja lattiapintojen rasvakerrostumat ja lian. Voidaan käyttää laimennettuna liuoksena yleispesuaineena.

Käytä RS-Clean Rasvanpoistoa tehopesuna päivittäisen puhtaana pidon rinnalla tai vaihda yleispesuaineesi tehokkaampaan RS-Clean Rasvanpoistoon ja pidä keittiösi hohtavan puhtaana joka päivä!

https://rskauppa.fi/tuote/rs-clean-rasvanpoistoaine-5l/