RS-Kauppa > Siivoustarvikkeet > Hygieniatuotteet > Käsisaippua > RS Clean Hoitava Pesuneste 500ml Pumppupullo
Toimituskulu 10 €. Yli 100 € tilauksissa ilmainen toimitus!

RS Clean Hoitava Pesuneste 500ml Pumppupullo

3,00  2,42  (alv 0%)

Erittäin pehmeä ja hajusteeton pesuneste.

Puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Sisältää glyseriiniä sekä B3-, B5-, C- ja E-vitamiinia, ei kuivata ihoa.

Riittoisa, pieni annos riittää.

PH n. 5

Kuvaus

RS Clean Hoitava Pesuneste on vegaaninen ja valmistettu Suomessa. Sen glyseriiniä ja B3-, B5-, C- ja E-vitamiinia sisältävä koostumus hellii ihoa samalla puhdistaen tehokkaasti pois lian ja bakteerit. Pumppupullo takaa riittoisuuden, vain yksi painallus riittää käsien puhdistamiseen. Tuote on hajusteeton, joten se sopii monenlaisiin ympäristöihin ja monenlaisille käyttäjille vauvasta vaariin.

Pumppupullo on hygieeninen ja ammattimainen vaihtoehto silloin, kun pesupisteelle ei ole saatavilla saippua-annostelijoita. Pesunesteestä on saatavilla myös ympäristöä vähemmän kuormittava ja runsaassa käytössä edullisempi 5L Täyttökanisteri.

Ainesosat: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glycerin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Maltodextrin, Silica, Sodium Strach Octenylsuccinate.

RS Clean tuoteperheeseen kuuluvat: Konetiskiaine, Huuhtelukirkaste, Haihtuva Puhdistusspray, Rasvanpoisto, Kuituliina ja Hoitava Pesuneste.

RS Clean -tuotteet ovat RS-Tukun oman merkin tuotteita, joita saat vain meiltä. Tuotteet ovat laadukkaita ja valmistettu Suomessa. Laajennamme jatkuvasti valikoimaa, etsien parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

Saatat myös pitää...