RS-Kauppa > Kauppa > Henkilöhygienia > Käsisaippua > RS Clean Hoitava Pesuneste 5L
Toimituskulu 10 €. Yli 100 € tilauksissa ilmainen toimitus!

RS Clean Hoitava Pesuneste 5L

16,23  13,09  (alv 0%)

Erittäin pehmeä ja hajusteeton nestesaippua.

Puhdistaa ihon tehokkaasti.

Sisältää glyseriiniä, B3-, B5, C- ja E-vitamiinia, ei kuivata ihoa.

Riittoisa, pieni annos riittää.

PH n. 5

Kuvaus

RS Clean Hoitava Pesuneste on vegaaninen ja valmistettu Suomessa. Sen glyseriiniä ja B3-, B5-, C- ja E-vitamiinia sisältävä koostumus hellii ihoa samalla puhdistaen tehokkaasti pois lian ja bakteerit. Hoitava pesuneste on hajusteeton, joten se sopii monenlaisiin ympäristöihin ja monenlaisille käyttäjille vauvasta vaariin. Riittoisa täyttökanisteri on vähemmän ympäristöä kuormittava sekä kukkarolle ystävällisempi vaihtoehto pienemmille saippuapulloille.

Pesunesteestä on saatavilla myös näppärämpi koko, 500ml pumppupullo, johon on kätevä annostella isommasta täyttöpakkauksesta. Pumppupullo on hygieeninen ja ammattimainen vaihtoehto silloin, kun pesupisteelle ei ole saatavilla saippua-annostelijoita.

Ainesosat: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glycerin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Maltodextrin, Silica, Sodium Strach Octenylsuccinate.

RS Clean -tuotteet ovat RS-Tukun oman merkin tuotteita, joita saat vain meiltä. Tuotteet ovat laadukkaita ja valmistettu Suomessa. Laajennamme jatkuvasti valikoimaa, etsien parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

Saatat myös pitää...